EKSPLOZIJE ODJEKUJU MARIUPOLJEM: U gradu se vide stubovi gustog crnog dima (VIDEO)

Novosti onlajn

05. 03. 2022. u 13:53

NEKOLIKO eksplozija odjeknulo je u oblasti Mariupolja, a u samom gradu se vide stubovi gustog crnog dima, prenose RIA Novosti.

ЕКСПЛОЗИЈЕ ОДЈЕКУЈУ МАРИУПОЉЕМ: У граду се виде стубови густог црног дима (ВИДЕО)

Foto: Printsreen/Jutjub

Eksplozije su odjeknule oko 11.00 sati po srednjoevropskom vremenu.

Ministarstvo odbrane Rusije je ranije objavilo prekid vatre radi evakuacije civila iz Marijupolja i Volnovahe, od 10.00 sati po moskovskom vremenu.

Nedugo nakon što je objavljen prekid vatre, Azovi su digli su u stambeni blok u Mariupolju. Ispod ruševina  je 200 ljudi, većinom žena i dece

- Marijupoljska administracija saopštava da je uspostavljen koridor u pravcu Zaporožja. To su nedavno objavili. Prema našim informacijama, tamo je krajnje nebezbedno. Zbog toga nam je i krajnje problematično da snosimo odgovornost, jer se tamo nalaze nacionalistički bataljoni i već se izvode provokacije. Bukvalno pre nekoliko minuta borci 'Azova' su aktivirali ranije postavljene eksplozivne naprave, zbog čega se srušila zgrada na adresi Bulevar Meotide, 15/20. Pod ruševinama je u ovom trenutku, u podrumu, oko 200 ljudi, među kojima su većina žene i deca. Zbog toga nam je krajnje problematično da preuzmemo odgovornost za taj koridor - rekao je Pušilin za ruski „Prvi kanal“.

BONUS VIDEO: 

AKCIJA HELIKOPTERA KA-52: Ruske letilice uništavaju tenkove ukrajinskih nacionalista

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije