NACISTI, BANDEROVCI I ŠEJTANI - DOLAZIMO PO VAS! Kadirov objavio novi snimak čečenskih gardista u Ukrajini (VIDEO)

Novosti online

01. 03. 2022. u 20:59

PREDSEDNIK Čečenije Ramzan Kadirov uputio je danas pretnju Čečenima koji se bore na strani ukrajinske vojske protiv Rusa.

НАЦИСТИ, БАНДЕРОВЦИ И ШЕЈТАНИ - ДОЛАЗИМО ПО ВАС! Кадиров објавио нови снимак чеченских гардиста у Украјини (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/Telegram/Kadyrov_95

- Nacisti, Banderovci i šejtani (koji sebe nazivate Čečenima), uskoro ćemo doći do vas! Samo nemojte da bežite, želimo jednom za svagda za završimo sa vama - napisao je Kadirov na svom telegram kanalu.

On je objavio i snimak teško naoružanih čečenskih boraca, najverovatnije iz Ukrajine.

Danas su se pojavile informacije da je manja grupa Čečena koji su lojalni Ičkeriji, kako se zvala Čečenija tokom kratkog perioda "nezavisnosti", došli da se bore protiv Rusa u Ukrajini.

Kadirov je danas odgovorio i na laži koje šire ukrajinski nacionalisti.

BONUS GALERIJA: Rat u Ukrajini

- Ukrajinski nacionalisti šire dezinformacije da će navodno porodicama poginulih ruskih vojnika biti isplaćeno po 11.000 rubalja. Stalno sam u kontaktu sa Ministarstvom odbrane Ruske Federacije i lično sam razgovarao sa ministrom. Poruke o 11 hiljada rubalja su lažne informacije. U stvari, u regionima će porodice poginulih boraca dobiti milion rubalja od Ministarstva odbrane, a više od milion rubalja će dobiti iz saveznog budžeta - napisao je Kadirov.

On kaže da beskrupulozne laži šire potpuni ološi, i da se iznos od 11.000 rubalja odnosi na povećane beneficije za negu dece koje se dodeljuju porodicama ruskih regruta tokom službe.

- Nikada ne zaboravljamo naše heroje i nikada ne ostavljamo njihove porodice na cedilu. Ne slušajte provokatore. Takve nitkove i smutljivce nekada su streljali. I tako je i trebalo.

BONUS VIDEO: SNAŽNA EKSPLOZIJA KOD TV TORNjA U KIJEVU - Rusi upozoravaju stanovništvo - "Napustite svoje domove!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri