ERDOGAN POZVAO PUTINA U TURSKU: Želi razgovor o situaciji u Ukrajini

Novosti online

26. 02. 2022. u 15:28

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je ruskog predsednika Vladimira Putina u Tursku, kako bi razgovarali o situaciji u Ukrajini, prenose RIA novosti.

ЕРДОГАН ПОЗВАО ПУТИНА У ТУРСКУ: Жели разговор о ситуацији у Украјини

Foto: EPA

Erdogan je ovu informaciju podelio na sednici vladajuće stranke.

Podsetimo, danas je treći dan od pokretanja vojne operacije Rusije u Donbasu. Ruska vojska je tokom noći izvele napad krstarećim raketama sa mora i iz vazduha na vojne objekte u Ukrajini i uspostavila potpunu kontrolu nad Melitopoljom.

U međuvremenu oglasio se zvanični Kijev koji je istakao da je spreman na pregovore sa Rusijom o neutralnom statusu.

U Donbasu i dalje traju granatiranja. NATO danas održava vanredni samit.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!