POGLEDAJTE KAKO GRME RUSKE RAKETE: Snimak sa prve linije fronta u Ukrajini (VIDEO)

Novosti onlajn

24. 02. 2022. u 19:44

SVI dnevni zadaci Oružanih snaga Ruske Federacije u specijalnoj operaciji u Donbasu su ispunjeni uspešno, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov.

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ГРМЕ РУСКЕ РАКЕТЕ: Снимак са прве линије фронта у Украјини (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se video sa prve linije fronta, gde se čuje kako grmi ruski višecevni raketni bacač. 

Kako je naveo Konašenkov od početka vojne operacije Rusije u Donbasu oborena dva ukrajinska aviona Su-27, dva Su-24, jedan helikopter i četiri ofanzivne bespilotne letelice „barjaktar“.

Prema rečima Igora Konašenkova, vojska DNR i LNR je napredovala šest do osam kilometara u dubinu teritorije, zahvaljujući podršci artiljerije i vojne avijacije.

- U udarima Oružanih snaga Rusije onesposobljena su 83 kopnena objekta vojne infrastrukture Ukrajine - rekao je Konašenkov.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin noćas je u specijalnom obraćanju građanima Rusije saopštio da je doneo odluku o pokretanju specijalne vojne operacije u Donbasu. Šef države istakao je da planovi Rusije ne uključuju okupaciju Ukrajine. Putin je takođe upozorio sve one koji bi eventualno mogli da se umešaju u situaciju u Ukrajini.

- Sada nekoliko veoma važnih reči za one koji bi mogli biti u iskušenju da se umešaju u događaje koji se dešavaju: ko god pokuša da nas ometa, štaviše, da stvori pretnje našoj zemlji i narodu, treba da zna da će odgovor Rusije biti trenutan i da će vas dovesti do takvih posledica sa kojima se nikada u svojoj istoriji niste suočili - istakao je Putin.

BONUS VIDEO: 

KRIZA KOJA BRINE CEO SVET: Da li će narasle tenzije oko Ukrajine eksplodirati u rat?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima