POŽAR BUKTI ČETVRTI DAN: Pojačana potraga za 10 nestalih sa trajekta u plamenu

Tanjug

21. 02. 2022. u 12:28

VATROGASNA služba proširila je danas potragu za nestalima na zapaljenom trajektu koji se nalazi u blizini grčkog ostrva Krf, a trenutno se desetoro osoba vodi kao nestalo.

ПОЖАР БУКТИ ЧЕТВРТИ ДАН: Појачана потрага за 10 несталих са трајекта у пламену

Foto: AP

Požar na italijanskom brodu "Juroferi Olimpija" bukti četvrti dan, a spasioci su uspeli dublje da se probiju unutar broda dugačkog 183 metara kako bi obuzdali vatru, preneo je AP.

U nedelju je pronađeno telo grčkog državljanina, a spašena je 281 osoba.

Među njma su i dvojica muškaraca koji su helikopterom izvučeni sa trajektom, i treći muškarac koji uspeo da se probije do palube, nakon što je bio zarobljen u brodu više od dva dana.

BONUS VIDEO: UŽAS KOD JAGODINE: Tri tela u stanju raspadanja iz jedne porodice, komšije osetile smrad

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!