POTRESAN SNIMAK: Rajan (5) jedva diše među stenama, spasioci konačno stigli do njega (VIDEO)

Novosti online

05. 02. 2022. u 18:04

SPASILAČKI timovi, koji su poslednja tri metra rukama kopali kako ne bi pokrenuli klizište, potvrdili su da su stigli do dečaka koji je četiri dana bio zarobljen u bunaru.

ПОТРЕСАН СНИМАК: Рајан (5) једва дише међу стенама, спасиоци коначно стигли до њега (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Twiiter/ Samar D Jarrah

Spasioci su, nakon nekoliko dana pokušavanja da izvuku dete, stigli do dečaka i petogodišnjaku pružaju prvu pomoć pre nego što ga izvuku iz bunara. Njegovo stanje nije precizno poznato, ali dečak je živ i u stabilnom je stanju, prenosi Daily Mail.

Pretpostavlja se da će odmah po izvlačenju iz bunara dečak biti prevezen do urgentnog centra.

Spasioci koji su danima neprekidno pokušavali da dođu do dečaka, konačno su uspeli da bagerima iskopaju tunel paralelan sa mestom na kom je bio zarobljen dečak.

Marokanski mediji javljaju da su specijalisti za reanimaciju ušli u tunel zajedno sa spasilačkim ekipama.

- Kamera koja je ubačena u bunar prikazala je dečaka s leđa kako leži na boku - izjavio je šef spasilačke operacije Abdelhadi Tamrani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)