RUSKI „SUHOJI“ LETE U BELORUSIJU: Provera snaga za regovanje dve države (VIDEO)

Novosti online

22. 01. 2022. u 18:02

RUSKI višenamenski lovci Su-35S Istočnog vojnog okruga uputili su se u Belorusiju kako bi učestvovali u proveri proveri snaga za reagovanje Savezne Države Rusije i Belorusije.

РУСКИ „СУХОЈИ“ ЛЕТЕ У БЕЛОРУСИЈУ: Провера снага за реговање две државе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tokom letačkih zadataka na predstojećim rusko-beloruskim vojnim vežbama posade Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije uvežbavaće letove maksimalnog dometa, sletanje na beloruske aerodrome, kao i zajedničku pripremu za ponovno poletanje sa beloruskim stručnjacima.

Tokom pripreme za let stručnjaci vazduhoplovnog puka zaduženi za inženjersko-tehničke radove izvršili su detaljnu proveru rada svih sistema i opreme aviona.

Kako je ranije saopštilo Ministarstvo odbrane Belorusije. predstojeće vojne vežbe sa Rusijom su isključivo odbrambene.

Provera snaga reagovanja Savezne Države odvijaće se u dve faze. Prva faza traje do 9. februara i u okviru nje je planirana realizacija zadataka obrazovanja vojnih grupa u kratkom vremenskom periodu, organizovanje odbrane važnih državnih i vojnih objekata, državne granice u vazdušnom prostoru i to u okviru jedinstvenog regionalnog PVO sistema Belorusije i Rusije. Biće izvršena provera gotovosti snaga PVO za zadatke zaštite važnih objekata na teritoriji Belorusije.

Tokom druge faze od 10-20. februara biće održava zajednička vežba „Saveznička odlučnost 2022“

Prve jedinice Oružanih snaga Rusije koje će učestvovati u zajedničkim vojnim vežbama već su stigle u Belorusiju sa tehnikom i naoružanjem.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO: RUSIJA TESTIRALA S-500! Pogledajte snimak - PVO sistem oborio balističku raketu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove