GRAD NA PLAŽAMA HURGADE: Oluja u omiljenom letovalištu srpskih turista (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2022. u 08:29

TURISTI u Hurgadi zatečeni su retkom olujom koja je na samom početku nove godine plaže tog odmarališta zasula krupnim gradom.

ГРАД НА ПЛАЖАМА ХУРГАДЕ: Олуја у омиљеном летовалишту српских туриста (ВИДЕО)

Foto: V. Mitrić

Na video snimcima podeljenim na društvenim mrežama vidi se kako turisti beže kako bi dosegli bezbednost svojih hotelskih soba dok velike lopte leda padaju sa neba. Grad je u nekim slučajevima bio veličine prepeličjeg jajeta i naneo je štetu prozorima i krovovima.

Turisti su bezuspešno pokušavali da se na putu do hotela zaštite peškirima, a bukvalno su upadali kroz vrata hotela na bezbedno.

Zbog oluje su zatvorene i škole, a građanima i turistima je savetovano da se klone objekata koji mogu da budu potencijalno opasni, kao što su drveće i ulična rasveta.

Jedna žena iz Egipta na društvenim mrežama napisala je da "Hurgada izgleda kao Moskva", a ljudi su se šalili da ova Nova godina Ruse turiste verovatno podseća na dom.

Hurgada je veoma popularna među ruskim turistima, a na desetine letova iz Rusije pristigne u to letovalište svakog dana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)