PUTINOVA ČESTITKA: Novogodišnje obraćanje ruskog predsednika - "Neka se rađa što više dece. Neka rastu pametni, časni i slobodni!"

Srna

31. 12. 2021. u 16:57

RUSKI predsednik Vladimir Putin poželio je u novogodišnjem obraćanju svima dobro zdravlje i rekao da će nakon toga uslediti uspeh u svemu drugom.

ПУТИНОВА ЧЕСТИТКА: Новогодишње обраћање руског председника - Нека се рађа што више деце. Нека расту паметни, часни и слободни!

Foto: Tanjug/AP Photo

- Uskoro stiže Nova godina i u mnogim porodicama, uključujući naše sunarodnike izvan Rusije, čuće se tradicionalne reči: Srećna Nova godina! - rekao je Putin.

On je dodao da Rusi izgovaraju ove jednostavne reči sa posebnim osećanjem jer se prenose sa generacije na generaciju, preneo je TAŠ.

- Iskreno vam čestitam! Glavna želja svima je, naravno, dobro zdravlje. Siguran sam da će nakon toga uslediti uspeh u poslu, studijama, kreativnim aktivnostima i omiljenom zanimanju - rekao je ruski predsjednik.

Šef države je svim domaćinstvima poželeo što je moguće više radosnih trenutaka i da se u Rusiji zasniva što više porodica i rađa što više dece.

- Neka rastu zdravi, pametni, časni i slobodni! Neka ljubav bude u svakom srcu i neka nas sve inspiriše da ostvarimo svoje ciljeve i pokorimo najviše visine - zbog naših voljenih i naše jedine, najveće Otadžbine! Srećna Nova godina, dragi prijatelji! - rekao je Putin ruskim građanima.

On je u obraćanju uputio podršku svima koji su izgubili najbliže usled pandemije.

Napomenuo je da su se građani u odlazećoj godini suočili sa velikim izazovima, ali da su naučili da žive u teškim uslovma i da rešavaju kompleksne probleme.

- Zajedno smo nastavili borbu protiv opasne epidemije koja je zahvatila sve kontinente i još ne popušta. Ova podmukla bolest odnela je desetine hiljada života. Želim da izrazim iskrenu podršku svima koji su izgubili svoje voljene - rekao je Putin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)