TURČIN JURIO SRBINA PO BEČU: Svađe oko falsifikovanog pasoša o vakcinaciji

D. D. S.

02. 12. 2021. u 17:02

TURČIN je Srbina jurio ulicama Beča bejzbol palicom pošto mu je prodao falsifikovane pasoše o vakcinaciji. Posle isplate je, kako navode lokalni medji, usledila žestoka svađa.

ТУРЧИН ЈУРИО СРБИНА ПО БЕЧУ: Свађе око фалсификованог пасоша о вакцинацији

Foto: EPA

Srbin, koji prema saopštenju policije ima 26 godina, ušao je u policijsku stanicu i zamolio za pomoć, jer ga juri lice sa bejzbol palicom. Ubrzo je u policijsku stanicu ušao je i 44-ogodišnji Turčin.

Tokom odvojenog saslušanja policija je odTurčina saznala da je od Srbina kupio  šest falsifikovanih pasoša o vakcinaciji za 1.000 evra, ali nije dobio QR kod, za šta je Srbin tražio dodatne pare. Pošto je smatrao da je prevaren zatražio je pare nazad, što je dovelo do svađe. Kod Turčina je policija pronašla jedan falsifikovani pasoš o vakcinaciji, ali je on negirao da je pretio bejzbol palicom Srbinu.

No, nedaleko od policijske stanice čuvari reda pronašli su bejzbol palicu u kanti za smeće. Turčin je privremeno pritvoren zbog pretnje, a Srbin, koji je negirao da ima veze sa falsifikovanim dokumentima, pušten je na slobodu, uz krivičnu prijavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)