BORISOV SE OBRUŠIO NA MEDIJE: Dok se vi bavite kakav ko ima seks, Vlada zadužuje državu

Novosti online

10. 11. 2021. u 19:56

BIVŠI premijer Bugarske Bojko Borisov oštro je kritikovao mere sadašnje vlade protiv širenja virusa korona i njenih mera u sferi ekonomije. Posebno se osvrnuo na veliko zaduživanje zemlje tokom ove godine.

БОРИСОВ СЕ ОБРУШИО НА МЕДИЈЕ: Док се ви бавите какав ко има секс, Влада задужује државу

Foto: EPA

- Već su uzeli 1,8 milijardi leva i sada nameravaju da uzmu još pola milijarde unutrašnjeg zajma - dodao je on.

Tehnička vlada, koja radi od maja, već je dva puta uzimala zajmove – u septembru i oktobru – 200 miliona leva (103 miliona evra) i 500 miliona leva (256 miliona evra). Početkom novembra Bugarska narodna banka je uzela novi zajam u visini od 500 miliona leva, puštanjem državnih obveznica. Kada se sve sabere, Bugarska se tokom ove godine zadužila 2,8 milijarde leva (1,44 milijarde evra).

Bivši premijer se indirektno osvrnuo i na fotografije koje su juče osvanule u medijima. Na njima se vidi, navodno, Borisovljeva spavaća soba, neki muškarac kako spava, kao i komoda na kojoj se vidi oružje, novac i prezervativ.

- Dok se oni bave glupostima - čije su komode, kakav ko ima seks, i fotomontažom – kod nas se nekoliko puta uzimaju zajmovi u visini od pola milijarde - izjavio je bivši premijer.

Prošlog leta, mediji su takođe objavili fotografije, navodno, Borisovljeve kuće. On je tada potvrdio da je na slici, zaista njegova spavaća soba, ali da su oružje i novac na komodi bili podmetnuti.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: VAŠINGTONSKE TAJNE - Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!