BOLNIČKI ELEKTRIČAR "OBLJUBIO" 200 LEŠEVA: Engleski grad Tanbridž Vels zgrožen posle saznanja o seksualnim sklonostima svog sugrađananina

Dragan Vujičić

06. 11. 2021. u 23:16

ENGLESKA je na nogama - priča o Dejvidu Fuleru, električaru iz Tanbridž Velsa, puni stranice svih novina a desetine TV ekipa izveštavaju iz minuta u minuta iz gradića u grofoviji Kent sa samo oko 60.000 stanovnika. Dejvid Fuler će, ocenjuju britanski mediji, ući u istoriju kao jedan od najporemećenijih zločinaca u istoriji čovečanstva.

БОЛНИЧКИ ЕЛЕКТРИЧАР ОБЉУБИО 200 ЛЕШЕВА: Енглески град Танбриџ Велс згрожен после сазнања о сексуалним склоностима свог суграђананина

Fuler na suđenju opisao ubistva Knelove i Pirsove iz 1987.

On je odgovoran za najmanje dva nasumična ubistva iz 1987. i za najmanje 61 slučaj obljube preminulih bolesnika u dve lokalne bolnice u kojima je radio na domarskim poslovima od 1989. Naime, na 61 filmu zaplenjenom kod manijaka identifikovane su žrtve obljube.

I dok stotine ljudi iz gradića u jugoistočnoj Engleskoj bukvalno opsedaju policijsku stanicu tražeći informacije da li je manijak iz mrtvačnice oskrnavio i tela njihovih najmilijih - pravnici naglašavaju da je za krivično delo nekrofilije zaprećena maksimalna kazna od dve godine. Fuler će, nema sumnje, biti osuđen na mnogo strožu kaznu budući da je u minuli četvrtak pred sudom u ovom gradu priznao krivicu za ubistvo Vendi Knel (25) i Kerolajn Pirs (20) iz 1987.

Domar iz bolnice je otkriven posle 33 godine od ubistva zahvaljujući novoj policijskoj tehnici za analiziranje DNK otisaka, koja podrezumeva otkrivanje "porodične DNK". Tehnika omogućava kriminalistima da identifikuju da li je neko u srodstvu sa osobom čiji je DNK otkriven na mestu zločina. Uparujući milione otisaka DNK preko porodičnih baza podataka, Metropoliten policija zakucala je na vrata Fulera 3. decembra 2020. Pretresajući stan u potrazi za dokazima o ubistvima iz 1987, pronašla je video-snimke koje je snimio sam Fuler a koji su zgrozili i najiskusnije policajce. Fuler je seksualno zlostavljao najmanje 100 leševa...

Najstariji je imao 100 godina, a njegova najmlađa žrtva samo devet godina. Policija veruje da neka tela nikada neće biti identifikovana jer snimljene slike nemaju identifikacione oznake.

Perverznjak je vodio detaljan dnevnik svojih seksualnih napada, štampajući fotografije i skrivajući hiljade digitalnih slika i video-snimaka u svom domu.

Nekrofil je na sudu u četvrtak priznao ubistva Vendi Knel (25) i Kerolajn Pirs (20) iz 1987. Prema njegovim rečima, bio je deo biciklističkog kluba 1980-ih i tako su mu se " ukrstili putevi za žrtvama".

BEZ KAMERE

U BOLNICAMA u kojima je radio, Fuler je imao karticu "pristup svim oblastima", a mrtvačnica je bila oblast koju je redovno posećivao. U novijoj bolnici, frižideri koji se koriste za čuvanje tela preminulih pacijenata imaju vrata na svakom kraju. Jedan kraj je pokriven CCTV kamerama.

PSIHOPATA

DR Ričard Badkok, cenjeni policijski forenzički psihijatar u Britaniji, veruje da su Fulerovi zločini sledili poseban obrazac.

- Psihopatologija na delu ovde je definitivno sadomazohizam.

Ovo je počelo voajerstvom, ali je postepeno to ponašanje eskaliralo u ubistvo, kaže dr Badkok. Radeći te ekstremne stvari, možda se osećao živim samo u trenutku prekršaja.

SVAKODENEVNA SILOVANjA

POLICAJCI su pregledali preko 150.000 sati bolničkih CCTV snimaka i prevukli podatke sa kartice kako bi pratili Fulerovo kretanje od 2019. nadalje, sužavajući vreme kada je mogao da uđe u obdukcionu salu kako bi počinio zločine. Detektivi veruju da bi moglo biti još na stotine žrtava, jer je u mrtvačnici bilo 20 do 25 tela pohranjenih u jednom trenutku.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)