I DALJE RAČUNAMO NA SARADNJU SA AMERIKOM: Peskov o sajber-bezbednosti

Novosti onlajn

01. 11. 2021. u 15:18

KREMLj očekuje da će se nastaviti saradnja sa SAD na temu sajber-bezbednosti, konsultacije se već održavaju u zatvorenom formatu, izjavi je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

И ДАЉЕ РАЧУНАМО НА САРАДЊУ СА АМЕРИКОМ: Песков о сајбер-безбедности

Foto: Sergei Karpukhin/Pool photo via AP

- Govorili smo da je, u skladu sa duhom koji je formiran u Ženevi, održana serija konsultacija na temu sajber bezbednosti. Naravno, sastanci su u zatvorenom formatu. To nije sfera gde će javnost pomoći u postizanju onih rezultata koje bi Moskva i Vašington želeli da postignu. Nadam se da će se ta saradnja i nastaviti - rekao je Peskov.

Portparol Kremlja je u razgovoru sa novinarima komentarisao članak „Njujork tajmsa“ o tome da su Rusija i SAD održali niz tajnih sastanaka, među kojima i one na temu sajber-bezbednosti.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Fejsbuk zabranio širenje "najveće teorije zavere na svetu"

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove