POSLEDNJA anketa "Galupa" od minulog petka koja je targetirala Amerikance između 1. i 19. oktobra, pokazuje da je poverenje u politiku DŽozefa Bajdena od prvog kvartala ove godine, kad je preuzeo vlast, a zaključno sa trećim kvartalom, palo za 11 odsto što se nije dogodilo nijednom predsedniku, od Drugog svetskog rata, dakle, 75 godina.

Komentari (4)

Mnogo Toga Dolazi

25.10.2021. 05:27

Jos da je ovaj kriv za sve, a ne oni sto stoje iza svega toga. Zalosno je koliko ispastamo mi kao zrtva tog sistema. Drugim recima, sto nas koriste za eksperimente, dokle god ne dodju do one njihove zlatne cifre. Sve te brodove koje ljudi vide po nekoliko km od luka, sve namerne obustave cipova, hrane... Dovode do te inflacije koje mocne cini još mocnije i dovodi do onog extra kapitala, a mi crvi glodjemo kosti. Prosto, ako ne uzmemo stvar u svoje ruke kao narodi po svetu bice cupavo. Cak i Viktor Orban govori o ovom problemu koji je na pomolu. Nije to dobro nikako za nas. Kod nas u narodu ne najlakse reci teorija zavere i to mene ne dotiče. Pa ne bih se slozio, eto samo mesec dana u nazad prelistaj sa 40 000/50 000 zivis, a cene u marketima i na pumpama su premasile velike cifre, koje sprecavaju normalan zivot. Niko se ne buni, a to je upravo ono sto oni zele.

Vaske

25.10.2021. 07:23

Iz aviona se vidi da im državu vodi dementan čovek, kome ajde što glava ne radi ali se spaliće, pada. Sa druge strane kakva država takav i predsednik.

HA HA PAD POVERENJA U NARODU

25.10.2021. 07:53

PA NIJE GA NAROD NI IZABRAO, izabrala ga nacisticko-fasisticka propaganda, kaja je upregla 90% medija u Americi i zapadnoj Evropi, sto je finansirala duboka drzava, u kojoj prednjaci ona "satana" madjarskog porekla, onaj zlotvor koji je unistio Jugoslaviju i celu istocnu evropu.