PUTIN AMERIČKOJ NOVINARKI: Lepa žena, a ne čuje šta joj govorim (VIDEO)

Novosti onlajn

14. 10. 2021. u 21:04

RUSIJA predsednik Vladimir Putin je, u intervjuu za Si-En-Bi-Si, novinarki te američke TV stanice Hendli Gambl opširno odgovorio na pitanje da li Rusija koristi gas kao oružje.

ПУТИН АМЕРИЧКОЈ НОВИНАРКИ: Лепа жена, а не чује шта јој говорим (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

- Rusija uopšte ne koristi nikakvo oružje, ako ste obratili pažnju...To je upravo politički motivisano naklapanje koje nema nikakvu osnovu što se tiče primene energetike kao neke vrste oružja - rekao je, između ostalog, Putin.

On je ukazao i da Rusija povećava, a partneri iz drugih zemalja, uključujući SAD, smanjuju isporuke u Evropu.

Međutim, i pored podrobnog odgovora ruskog predsednika, usledilo je novo pitanje novinarke:

- Videli smo globalni skok cena i kako možete da naterate Evropu da poverujete da ste pouzdan partner kada ne isporučujete tu energiju kroz gasovode?

Putinov odgovor je iznenadio mnoge prisutne, a i samu američku novinarku.

- Lepa, simpatična žena. Ja joj pričam jedno, a ona meni nešto sasvim drugo. Kao da nije čula šta sam rekao - kazao je Putin, ponovivši da Rusija povećava, a ne smanjuje, isporuke gasa.

Putin je, inače, u intervjuu govorio o brojnim temama, između ostalog o tome da li će se kandidovati na narednim predsedničkim izborima i o potencijalnom nasledniku, novim blokovima koji se stvaraju svetu ali i zašto misli da Amerika pravi grešku prema svojoj valuti.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)