BELORUSIJA ĆE PRIZNATI KRIM: Lukašenko saopštio šta je potrebno da bi se odlučio na takav korak - "Nećemo čekati!"

Novosti onlajn

09. 08. 2021. u 14:07

BELORUSIJA će priznati Krim delom Rusije, kada "poslednji ruski oligarh" počne da isporučuje na poluostrvo svoje proizvode, saopštio je beloruski lider Aleksandra Lukašenko tokom konferencije "Veliki razgovor sa predsednikom" u kojoj učestvuje 300 javnih poslenika.

БЕЛОРУСИЈА ЋЕ ПРИЗНАТИ КРИМ: Лукашенко саопштио шта је потребно да би се одлучио на такав корак - Нећемо чекати!

Foto: RIA.ru

- Kada će Belorusija priznati Krim? Javno odgovaram: kada poslednji oligarh u Rusiji prizna Krim i počne da isporučuje tamo proizvode. Nećemo čekat - rekao je Lukašenko.

Beloruski lider je naglasio da će preduzeti taj korak, iako ga mnogo "vezuje".

- Setite se Budimpeštanske deklaracije? Mi smo je potpisali – Nazarbajev, Jeljcinj, Lukašenko, Klinton i, čini mi se, Toni Bler u ime Velike Britanije. Mi smo je potpisali, pročitajte je. Moj potpisa tamo stoji, ali ja ću i preko njega preći. Vidite li šta radi Ukrajina? Ruke su mu odvezane - rekao je Lukašenko.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu