"JA NE ZNAM NIŠTA": Policija u Brazilu zaplenila više od jedne tone kokaina u avionu - pilot nije znao šta se dešava (VIDEO)

Novosti onlajn

05. 08. 2021. u 21:36

BRAZILSKA policija zaplenila je 1.304 kilograma kokaina prilikom pretresa jednog privatnog aviona na aerodromu u Fortalezi.

ЈА НЕ ЗНАМ НИШТА: Полиција у Бразилу запленила више од једне тоне кокаина у авиону - пилот није знао шта се дешава (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram/RTDE

Putnik španskog porekla i četiri člana posade turskog porekla privedeni su na saslušanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RT DE (@de_rt_com)

Još u avionu je otkriven jedan crni kofer. Policija je pred očima pilota i posade izvršila testiranja. "Ako bude plavo u pitanju je kokain", rekao je jedan od policajaca prilikom testiranja materijala. Kako piše RTDE, avion je bio na putu za Brisel.

Kokain je bio raspoređen u 24 kofera, koji pripadaju putniku španskog porekla. Avion, dokumenta i mobilni telefoni zaplenjeni su zbog uviđaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024