POLICAJAC I NAPADAČ UBIJENI ISPRED PENTAGONA: Detalji drame u SAD (FOTO/VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2021. u 21:41

POLICIJSKI službenik Pentagona ubijen je u utorak ujutro u napadu ispred sedišta Ministarstva odbrane, potvrdio je jedan od zvaničnika odbrane za Foks NJuz.

ПОЛИЦАЈАЦ И НАПАДАЧ УБИЈЕНИ ИСПРЕД ПЕНТАГОНА: Детаљи драме у САД (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter/

Tokom jutrošnje pucnjave na autobuskoj okretnici kod zgrade Pentagona u Vašingtonu, jedan oficir policije Pentagona je na smrt izboden nožem, a najmanje jedna osoba je pogođena tokom pucnjava, potvrdila su dva dobro upućena anonomna izvora.

Ispaljeno je više hitaca, ali nije odmah bilo jasno šta se dogodilo, ko je pucao i kakvo oružje je osumnjičeni koristio.

Šef Agencije za zaštitu snaga Pentagona Vudrov Kuse pružiće uskoro više informacija o događaju sa sekretarom za štampu Pentagona DŽonom Kirbijem.

U izveštaju AP se navodi da je napadač "ubijen na licu mesta", da su zgrada i okolina Pentagona više od jednog sata bili pod blokadom, kao i da je do pucnjave došlo ispred same zgrade ministarstva odbrane SAD, na okretnici gradskih autobusa sa koje hiljade zaposlenih u Pentagonu ulaze na posao, preneli su ranije američki mediji.

Vozila metroa i autobusi po naređenju do daljeg zaobilaze Pentagon zbog policijske istrage, prenosi Tanjug.

U 2021. je do sada ubijeno 185 policajaca, od kojih je 35 ubijeno u vatrenim obračunima, prema Nacionalnom bratskom policijskom redu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)