SNIMAK HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA PODMETANJE POŽARA: Turski narod hteo da ga linčuje, a evo šta je rekao Erdogan (VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2021. u 21:19

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan saopštio je da je uhapšena osoba osumnjičena za paljenje šuma na jugozapadu zemlje.

СНИМАК ХАПШЕЊА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА ПОДМЕТАЊЕ ПОЖАРА: Турски народ хтео да га линчује, а ево шта је рекао Ердоган (ВИДЕО)

Foto: Printscren/Tviter/@serious_war_eng

On nije otkrio ime ili motive osumnjičenog, ali je rekao da se sumnja da je osoba povezana sa požarom u blizini grada Milas u provinciji Mugla.

Navodni piroman priveden je u Manavgatu u Turskoj.

Policija je morala da obezbeđuje privedenog kojem je pretio linč od strane meštana.

- Temeljno istražujemo uzroke požara. Ako postoje takvi izdajnici koji mogu da zapale svoju domovinu, suočiće se sa strogom kaznom - rekao je Erdogan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!