VELIKI POŽAR KOD ITALIJANSKE AMBASADE: Vatrogasci na terenu, gust crn dim iznad Pariza (VIDEO)

Tanjug

20. 07. 2021. u 12:50

U PARIZU je jutros izbio veliki požar u zgradi koja se renovira, u neposrednoj blizini Matinjonske palate, rezidencije francuskog premijera.

ВЕЛИКИ ПОЖАР КОД ИТАЛИЈАНСКЕ АМБАСАДЕ: Ватрогасци на терену, густ црн дим изнад Париза (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@Intel_Sky

Požar, koji je izbio na prostoru između Matinjonske palate i italijanske ambasade, stavljen je pod kontrolu.

Vatrogasci su dobili poziv oko 10:00 sati po lokalnom vremenu, i vatra je stavljena pod kontrolu, iako su vatrogasne službe i dalje na terenu i pokušavaju da ugase požar.

Gust crni dim iznad Pariza vidi se nekoliko kilometara od mesta incidenta, a prema rečima vatrogasne službe, vatra je izbila u jednom stanu.

- Došlo je do požara u stanu, a vatra se proširila na krov. Još nemamo podatke o povređenima - rekli su iz vatrogasne službe za francuski "LCI."

Za sada se ne zna uzrok požara, a navodno se zgrada renovira i zagrađen je pristup objektu sa sve četiri strane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!