TALIBANI NAPALI PREDSEDNIČKU PALATU! Kamere snimile sve - pogledajte reakciju predsednika dok su padale rakete (VIDEO)

Novosti online

20. 07. 2021. u 10:11

EKSPLOZIJE su odjeknule u centru Kabula dok je predsednik Ašraf Gani sa državnih zvaničnicima klanjao molitvu da obeleži početak Kurban Bajrama, piše Raša Tudaj.

ТАЛИБАНИ НАПАЛИ ПРЕДСЕДНИЧКУ ПАЛАТУ! Камере снимиле све - погледајте реакцију председника док су падале ракете (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Rahmat Gul/Jutjub/AFP News Agency

Kako se vidi na televizijskom prenosu, Gani i zvaničnici su nastavili sa molitvom i dok su eksplozije potresale grad. Za sada nema izveštaja o poginulima ili povređenima.

Rakete su ispaljene iz severnog dela prestonice, i pale su u blizini predsedničke palate, a snage bezbednosti su brzom akcijom stigle na mesto odakle su lansirani projektili.

Iako niko nije preuzeo odgovornost za napad, u svom govoru nakon molitve Gani je okrivio talibane, rekavši da su militanti pokazali da nemaju volju za mirom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu