KO ĆE NASLEDITI ANGELU MERKEL? Evo šta kažu najnovije ankete u Nemačkoj

Tanjug

14. 07. 2021. u 18:09

OČEKIVANjA da će, nakon izbora u septembru, kandidat konzervativnog bloka za kancelara Nemačke Armin Lašet naslediti kancelarku Angelu Merkel na čelu najveće evropske ekonomije, uveliko su porasla, s obzirom na vođstvo Lašetove Hrišćansko-demokratske unije (CDU) u anketama javnog mnjenja.

КО ЋЕ НАСЛЕДИТИ АНГЕЛУ МЕРКЕЛ? Ево шта кажу најновије анкете у Немачкој

Foto AP

Najnovija anketa sprovedena među biračima, koju je danas objavio Institut za istraživanje javnog mnjenja “Forsa”, pokazala je da se podrška Lašetovoj stranci CDU i njegovim partnerima iz Hrišćansko-socijalne unije Bavarske (CSU) kreće oko 30 odsto u poslednje tri nedelje, prenosi nemačka agencija Dpa.

Podrška CDU-CSU je pre mesec dana iznosila 28 procenata.

Septembarski izbori označiće i početak jedne nove ere nakon odlaska Merkelove, koja će otići sa političke scene nakon 16 godina na vlasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!