CRNI DANI ZA KUPAČE U HRVATSKOJ: Utopilo se četvoro ljudi, za roniocem s Hvara se još traga

Novosti online

23. 06. 2021. u 18:04

PROTEKLIH dana utopilo se troje ljudi u Hrvatskoj. Na plaži u Kaštel Štifiliću juče je preminuo muškarac, iz mora na plaži u Blacama je izvučeno telo muškarca (78) iz Metkovića, a u Ozlju se utopio 16-godišnjak.

ЦРНИ ДАНИ ЗА КУПАЧЕ У ХРВАТСКОЈ: Утопило се четворо људи, за рониоцем с Хвара се још трага

Tanjug

Kupači koji su bili prisutni na plaži u Blacama oko 14 sati izvukli su telo i pozvali Hitnu medicinski službu i policiju. Prema prvim informacijama iz policije, ništa ne ukazuje da se radi o nasilju ili kakvom kaznenom delu. Telo preminulog je prevezeno na  patologiju gde će se obaviti obdukcija nakon čega će biti poznat tačan uzrok smrti.

Još jedna tragedija dogodila se juče oko 11 sati kad je na plaži za pse na Dračiću, izvučeno beživotno telo muškarca. U pomoć su mu, takođe, priskočili kupači koji su ga reanimirali, ali bezuspešno.

U reci Kupi oko 17 sati utopio se 16-godišnjak. Mladića su pola sata pokušavali oživeti. 

Ovih dana česte su nesreće na rekama. Danima se traga za 30-godišnjakom koji je nestao u reci Dravi nakon što je ispao iz kanua, a u Istri se utopio 18-godišnjak nedaleko od popularne staze “Sedam slapova” kod Buzeta.

Osim toga, još uvek nije pronađen ronilac koji je u ponedeljak u poslepodnevnim satima nestao u akvatoriju južnih gdinjskih uvala na ostrvu Hvar. Prema prvim informacijama, nestala osoba je muškarac starosti 62 godine, a u ovim trenutcima više pripadnika HGSS-a, Policije, Lučke kapetanije i Nautičkog centra Hvar ga traži u spomenutoj uvali, ali i na širem lokalitetu Hvara.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)