MINISTAR ZDRAVLJA IZ REVOLTA NAPUSTIO KAFIĆ: Beroš bio ljut jer konobarica nije nosila masku

Tanjug

13. 06. 2021. u 17:31

HRVATSKI ministar zdravlja Vili Beroš napustio je jedan kafić u Zadru jer konobarica nije želela da stavi zaštitnu masku.

МИНИСТАР ЗДРАВЉА ИЗ РЕВОЛТА НАПУСТИО КАФИЋ: Берош био љут јер конобарица није носила маску

Foto Tanjug

Beroš je na Tviteru napisao da je danas želeo da popije kafu u jednom jadranskom kafiću, ali da je, pošto je konobarica uprkos njegovoj molbi odbila da stavi masku, i on morao da odbije da bude gost u tom lokalu.

- Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas - poručio je Beroš.

Svedoci su za portal Index rekli da je Beroš sedeo na terasi kafića, a da je konobaricu, kad je primala narudžbu, zamolio da stavi masku.

Kad se konobarica vratila i poslužila Beroša i njegovu suprugu kafom, i dalje nije imala masku, on je odmah potom, uz glasno negodovanje, demonstrativno napustio kafić, a na stolu ostavio 20 kuna, dok je poslužena kafa ostala netaknuta.

- Stvarno moramo razmisliti o poruci koju šaljemo, posebno našim gostima. Jutros je na tom trgu u Zadru većina turista nosila masku, a u jednom kafiću, gde sam seo da popijem kafu, radnice na terasi bez maske, čak ni unutra radnici nisu nosili maske - rekao je Beroš za Index.

On je rekao da ne može da podržava kršenje preporuka jer je korona virus i dalje prisutna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima