KRVOPROLIĆE U AMERICI U prodavnici na Floridi ubijene tri osobe, među njima i dete

Tanjug

11. 06. 2021. u 08:23

U SUPERMARKETU na Floridi u SAD jedan muškarac ubio je baku i njenog unuka pre nego što je sebi oduzeo život.

КРВОПРОЛИЋЕ У АМЕРИЦИ У продавници на Флориди убијене три особе, међу њима и дете

Foto: EPA

Policija je saopštila da se juče oko podneva dogodila pucnjava u supermarketu Pabliks u gradu Rojal Palm Bič i da su po dolasku na mesto pucnjave zatekli tela tri osobe, među kojima su žena i dete.

Utvrđeno je da je muškarac, identifikovan kao Timoti Dž. Vol (55) iz Rojal Palm Biča, pucao na baku i njenog jednogodišnjeg unuka u supermarketu , pre nego što se ubio, a prema prvim rezultatima istrage utvrđeno je da se napadač i žrtave nisu poznavale, ali policija dalje istražuje motive ovog incidenta, prenosi AP.

Ovo je poslednji u nizu oružanih incidenata na jugu Floride u proteklih nekoliko dana.

Dve osobe su ubijene, a više od 20 je povređeno u pucnjavi ispred jednog kluba kod Majamija na Floridi, kada su 30.maja trojica neidentifikovanih napadača izašli iz automobila i iz puška i pištolja i počeli da pucaju u masu, a dva dana ranije kasno uveče jedna osoba ubijena, a šest ranjeno u pucnjavi u naselju Vinvud.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!