PRODUKTIVNA RUSIJA: Spremni smo na prepreke Zapada oko Severnog toka 2

Tanjug

06. 06. 2021. u 12:35

RUSIJA i kompanija zadužena za Severni tok 2 su spremni na prepreke koje bi Zapad mogao da stvori tokom završetka pravljenja gasovoda ka Nemačkoj, rekao je stalni ruski predstavnik u Evropskoj uniji Vladimir Čižov za kanal Rosija-1.

ПРОДУКТИВНА РУСИЈА: Спремни смо на препреке Запада око Северног тока 2

Foto RIA

 - Smatram da smo mi, kao zemlja, i izvođač radova, kompanija sa sedištem u Švajcarskoj, spremni na probleme -  rekao je Čižov, komentarišući o mogućim preprekama tokom izgradnje Severnog toka 2.

U petak, ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da je postavljanje prve cevi na gasovodu Severni tok 2 uspešno obavljeno, a da će druga cev biti završena za 45 do 60 dana.

Šef austrijskog OMV-a, Rajner Zile, rekao je za TAS S da je ostalo da se postavi još 50 kilometara druge cevi gasovoda koji spaja Rusiju i Nemačku kroz Baltičko more.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!