NOVO rasplamsavanje antisemitizma širom Evrope, a naročito u Nemačkoj, naišlo je na najoštriju osudu vlade u Berlinu. Kancelarka Angela Merkel je najavila stroge kazne za izvikivanje propalestinskih parola, a Hrišćansko-socijalna unija (CSU) na čelu sa liderom Markusom Zederom, premijerom Bavarske, zahteva obračun sa svima koji izražavaju neprijateljstvo prema Jeverejima.

JUGO

01.06.2021. 00:26

Da je Russia illi Kina spionirala bilo bi isterevajne diplomate od strane Terrorista USA i EU NATO kad je Obama bio presedni USA isto su to uradili..Vidi se goliko su Glupavi ovi koji vodu Evropu i EU kad to Terroristicka USA radi nema isterivajne diplomata nego poe vuk magarca pa se stisa stvar..TO je EU i Nato Maffija,Zato molim nas narod da otvorite oci i NIKAD ne GLASATE za ULAZAK SRBIJE U EU mora daste coravi ako idete u EU TO CE BITI PROPAST ZA SRBIJU 100 % garantno..

STA JE SA USTASLUKOM

14.08.2021. 15:21

AJDE ANGELA PA OSUDI I USTASKO NEPRIJATELJSTVO PREMA SRBIMA, nise valda jevreji toliko bolji od srba? Ah da serio sam se, kad si ne tako davno u Zagrebu, pardon Agramu, plesala uz ustasku muziku, dok si stajala pored DRKolinde, na njenom predizbornom skupu.