TRESLO SE TLO U HERCEGOVINI: Zemljotres se osetio u Mostaru, Stocu, Trebinju i Neumu

Novosti onlajn

27. 04. 2021. u 18:57

ZEMLjOTRES jačine 3,3 stepena po Rihteru pogodio je područje Hercegovine u 17.45 časova, potvrdio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).

ТРЕСЛО СЕ ТЛО У ХЕРЦЕГОВИНИ: Земљотрес се осетио у Мостару, Стоцу, Требињу и Неуму

Foto: Printscreen/Tviter

Zemljotres je zabeležen oko 43 kilometra jugoistočno od Mostara, u blizini parka prirode Hutovo blato. Podrhtavanje tla najviše su osetili građani Stoca, Trebinja, Neuma, ali i Metkovića u Hrvatskoj.

(Avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)