NOVA LJUBAVNA KLOPKA U REGIONU: Preko aplikacije ugovaraju sastanak, pa pljačkaju nesuđenog ljubavnika

Novosti online

21. 04. 2021. u 21:59

KAD je 18-godišnji Italijan preko aplikacije za upoznavanje počeo prijatan razgovor s 25-godišnjom Zagrepčankom, nije ni slutio da će umesto dogovorene s*ksualne usluge biti žrtva razbojništva!

НОВА ЉУБАВНА КЛОПКА У РЕГИОНУ: Преко апликације уговарају састанак, па пљачкају несуђеног љубавника

Foto: Depositphotos

U slučaj se ubrzo umešala zagrebačka policija koja je "prodavačicu ljubavi" i njenog 21-godišnjeg prijatelja, te partnera u zločinu uhapsila i krivično prijavila po završetku istrage za razbojništvo.

A sve je počelo 15. aprila oko 13 sati kada se 25-godišnjakinja preko aplikacije javila mladom Italijanu. Brzo su uspostavili kontakt i dogovorili pružanje s*ksualnih usluga. Ona je rekla cenu, on je pristao i potom prema dogovoru isto veče otišao na dogovorenu adresu u stambenu zgradu u Ulicu Pavlenski put u Španskom.

- Stigao sam - napisao joj je mladi stranac u poruci koju je 25-godišnjakinja pročitala, ali mu nije odgovorila. I tada je u akciju krenuo njen 21-godišnji prijatelj koji se prišuljao Italijanu, te mu zapretio pištoljem koji mu je prislonio na stomak.

Tražio je od njega novac, pa mu je 18-godišnjak u strahu za život iz novčanika predao 1300 kuna (oko 20.000 dinara). Kako se naoružanom lopovu taj iznos učinio premali, nastavio je od Italijana tražiti još novca ili ako ga nema, neka ga nabavi. Pištolj mu pritom nije micao s stomaka.

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!