PLENKOVIĆ U SAMOIZOLACIJI: Supruga hrvatskog premijera ima koronu

HRVATSKOM premijeru Andreju Plenkoviću određena je desetodnevna samoizolacija, nakon što je ustanovljeno da mu supruga ima koronu.

ПЛЕНКОВИЋ У САМОИЗОЛАЦИЈИ: Супруга хрватског премијера има корону

Foto: John Thys, Pool Photo via AP

Ana Maslać Plenković ima temperaturu i test je pokazao da je pozitivna, dok je test na koji je Plenković otišao u subotu pokazao da je negativan. Premijer će nastaviti poslove od kuće.

Tajanstvena supruga hrvatskog premijera koja radi u Hrvatskom saboru retko se pojavljuje u javnosti i pratila je svog supruga kada je išao na audijenciju kod pape Franje i za vreme nekih važnih poseta inostranih državnika.

Plenkovići imaju dvoje dece i stanuju u stanu u stambenoj zgradi u severnom delu grada. Ana Maslać poreklom je iz Dubrovnika, po zanimanju je pravnica, a u parlamentu radi u službi za pravne poslove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)