KORONA U VRHU ZENICE: Gradonačelnik Zenice pozitivan na virus

Tanjug

27. 10. 2020. u 01:04

GRADONAČELNIK Zenice Fuad Kasumović pozitivan je na korona virus, objavljeno je danas na Fejsbuk stranici gradonačelnika Zenice.

КОРОНА У ВРХУ ЗЕНИЦЕ: Градоначелник Зенице позитиван на вирус

Foto: Novosti arhiva

-Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovjek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na COVID-19 i da je rezultat pozitivan- naisao je Kasumović u poruci, preneo je portal Klix.ba.

On je dodao da je poslednja 72 sata, od kako je posumnjao u simptome korona virusa, proveo u kućnoj izolaciji.

-Nisam prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti sam održavao sopstene. Uveren sam da sam i ovim činom pokazao svoju odgovornost prema časnoj funkciji koju obavljam i pre svega, prema svojim sugrađanima, do čijeg mi je zdravlja veoma stalo- napisao je Kasumović.

Dodao je da se oseća dobro i da se pridržava saveta lekara.

-U narednih 10 dana biću u samoizolaciji i pokušati da se što pre oporavim od korona virusa i vratim se svojim redovnim aktivnostima u vođenju naše Zenice- poručio je Kasumović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu