"OVO NIJE ŠALA": Najcrnji dan u Hrvatskoj, rekordan broj novih slučajeva u Zagrebu

Tanjug

24. 10. 2020. u 10:25 >> 10:40

ZVONIMIR Šostar, direktor Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar rekao je u subotu da u Zagrebu ima 798 novoobolelih osoba zaraženih korona virusom u poslednja 24 sata.

ОВО НИЈЕ ШАЛА: Најцрњи дан у Хрватској, рекордан број нових случајева у Загребу

EPA

Šostar je rekao da je 681 novozaražena osoba s trajnim prebivalištem u Gradu Zagrebu, a ukupno ih je 798 zaraženih.

- To su stanovnici koji imaju boravište u Gradu Zagrebu, a prebivalište negde drugde - rekao je Šostar novinarima na otvaranju nove lokacije za testiranje na korona virus na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma. 

Upozorio je i kako broj novozaraženih u Gradu Zagrebu i dalje raste najavivši i da će deliti promotivne letke  za poštovanje mera koje je doneo Nacionalni stožer civilne zaštite na sve stolove ugostiteljskih objekata.

- Radimo sve na edukaciji što je moguće da ljude osvestimo, pogotovo mlađe sugrađane, da ovo nije šala niti igra - poručio je.  

U Hrvatskoj je danas i najcrnji dan od početka epidemije sa 2.242 nova slučaja korona virusa.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!