OČITO smo se Bogu nešto zamerili, potres, korona i sada poplava - komentarisao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posledice velikog nevremena koje je u petak uveče pogodilo glavni hrvatski grad.

Komentari (14)

Marija

25.07.2020. 14:46

Nazalost ima nas jako puno sto smo se okrenuli od Boga pa se tako i zamerili,zato nam se sve to i dogadja, Nije tesko okrenuti se Bogu samo malo dobre vlolje i bice sve bolje,

Dragan

25.07.2020. 15:09

Toliko mrznje i zla hrvatskom narodu ima i toliko zla su uradili unazad 100 godina da ce generacije ispastati i da se nikada nece moci oprati za zla.

Krešo Zlatnik

25.07.2020. 15:35

Licemjer i cirkusant - ovo ispada da se on ruga stanovnicima Zg-a.. Nisi se ti zamjeril "Bogu" nego zdravom razumu. Sad je ispalo da ovaj podvožnjak u Miramarskoj ( tamo gdje se onaj invalid utapao - pa mu neka djevojka skočila u vodu pomoći), iako je nedavno obnovljen, uopće nema prepumpnu stanicu - a to je prva i najvažnija sigurnosna mjera u takvom zahvatu. A da ne govorimo da bi pravo rješenje bilo radna + rezervna crpka, što je za ove ad hoc političare znanstvena fantastika.

ui

25.07.2020. 16:44

Hrvatska ima neke svoje posebne zakone. Sta se dogadja sa Srbima rodjenim Zagrepcanima. Njihov zivot je pakao, ko na njih je obracao paznju prilikom obnove nakon Oluje, na pr., imovine sa kojom su raspolagali.