UMRO "DOKTOR" ANTE PAVLOVIĆ: Tvrdio da je Isus, skidao se go, bio u zatvoru, odbijao da uzima lekove

Novosti online

21. 07. 2020. u 21:29

KONTROVERZNI samoproklamovani kiropraktičar Ante Pavlović preminuo je u nedelju nakon kratke i teške bolesti u 63-oj godini života, potvrdila je njegova ćerka Dorotea.

УМРО ДОКТОР АНТЕ ПАВЛОВИЋ: Тврдио да је Исус, скидао се го, био у затвору, одбијао да узима лекове

Foto: Printskrin

- Istina je, bila je to kratka i teška bolest. Imao je na hiljade pacijenata, izlečio je jako puno ljudi, mnogi su prohodali zbog njega. Davao se više za druge nego što je mislio na sebe. Tako se, nažalost, i završilo jer je sva tuđa energija ušla u njega. To je i stvorilo bolest. Umro je u bolnici, ali nije prihvatao lekove. Nije verovao modernoj medicini, ostao je dosledan svome - kazala je Dorotea za Dnevno.hr.

Ante Pavlović, široj javnosti bio je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kog je više puta završio u zatvoru.

Samoprozvani kiropraktičar je svoje pacijente lečio takozvanim centriranjem, a ako nisu slušali njegove naredbe - dobijali su batine. Nakon što je u Hrvatskoj najavljena emisija "Provjereno" gde je on bio gost, policija je Pavlovića uhapsila, a čovek kog je zatočio i mučio je zbrinut.

- Ja sam reinkarnacija Isusa Hrista, Isus koji je došao. Biću predsednik RH - tvrdio je tada on.

Sahrana Ante Pavlovića biti će u četvrtak u 13.20 na zagrebačkom Markovu polju, prenose "Večernje".

(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)