PREDSEDNIK HRVATSKE U PONEDELJAK U CRNOJ GORI

Novosti Online / M.S.

20. 06. 2020. u 11:02

Saopštenje iz kabineta Predsednika Crne Gore Mila Đukanovića

ПРЕДСЕДНИК ХРВАТСКЕ У ПОНЕДЕЉАК У ЦРНОЈ ГОРИ

Foto: Tanjug

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović boraviće na poziv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u zvaničnoj poseti Crnoj Gori 22. i 23. juna, saopšteno je iz kabineta predsednika Crne Gore.

-Milanović će u Crnu Goru doputovati vojnim brodom u luku Tivat nakon čega će ga Đukanović uz najviše državne počasti dočekati u Rezidenciji na Cetinju.

-Predsednici država Crne Gore i Hrvatske će nakon tête-à-tête susreta i zvaničnog sastanka uz prisustvo delegacija, dati izjave za javnost. U nastavku prvog dana posete, predsednici Đukanović i Milanović posetiće muzej Kralja Nikole na Cetinju, navodi se u saopštenju.

Drugog dana posete, dvojica predsednika će ispred katedrale Svetog Tripuna u Kotoru prisustvovati tradicionalnom kolu Bokeljske mornarice, obići Katedralu i posetiti Kotorsku biskupiju, nakon čega je planiran radni ručak.

Milanović će se, tokom zvanične posete Crnoj Gori, sastati i sa predsednikom Skupštine Ivanom Brajovićem i predsednikom Vlade Duškom Markovićem, a planiran je i susret sa predstavnicima Hrvatske zajednice u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?