JEZIV SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Kamiondžija uspeo da se "izbori" sa olunim udarima vetra i spreči potpunu katastrofu na putu (VIDEO)

Novosti online

24. 02. 2024. u 14:54

NA društvenim mrežama objavljen je neverovatan snimak u čijoj ulozi je vozač kamiona, odnosno njegov manevar tokom jakih udara vetra. Oni su juče na području Krajine dostizali brzinu od nekoliko desetina kilometara na čas

ЈЕЗИВ СНИМАК КРУЖИ ИНТЕРНЕТОМ: Камионџија успео да се избори са олуним ударима ветра и спречи потпуну катастрофу на путу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako piše Srpskainfo, vozač šlepera snimljen kod Bihaća, našao se u "neobranom grožđu" kada mu je prikolica "visila o koncu" da se prevrne u potpunosti.

Prikolici je nedostajalo par centimetara da se prevrne na magistralnog putu.

U opasnosti je istovremeno bio i vozač, ali iskustvo kamiondžije je ipak, prevagnulo i vozač je spasao i sebe i prikolicu.

– To možemo jedino mi, ljuti Krajišnici - jedan je od komentara ispod objavljenog videa.

BONUS VIDEO: Kada vlasnik može da obiđe izdati stan?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!