ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: Probio ogradu, sleteo s nadvožnjaka, pao na krov i prošao sa lakšim povredama

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

23. 12. 2023. u 10:50

JEDNA osoba lakše je povređena u nesreći koja se jutros dogodila u Istri, a svima je neverovatno da je neko u ovakvom udesu mogao da prođe sa lakšim povredama.

ЗА РУБРИКУ ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Пробио ограду, слетео с надвожњака, пао на кров и прошао са лакшим повредама

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Oko 2.40 sati, na lokalnom putu od mesta Radini u smeru Brtonigle, 54-godišnji državljanin Hrvatske upravljao je automobilom pulskih registarskih oznaka, te je usled neprilagođene brzine i oštre pregledne krivine ulevo, izgubio kontrolu nad vozilom i kod nadvožnjaka udario u metalnu zaštitnu ogradu. Nakon toga nastavio je vožnju i udario u metalne nosače žičane ograde, nastavio je nizbrdo i s nadvožnjaka je automobilom sleteo na kolovoz Istarskog ipsilona - javlja PU istarska, piše Glas Istre.

U nesreći je vozač zadobio lakše telesne ozljede, ali je preventivno prevezen u pulsku Opštu bolnicu.

Vozač nije bio pod uticajem alkohola, a protiv njega će biti izdat opšti prekršajni nalog, rekli su iz OKC-a Policijske uprave istarske.

BONUS VIDEO: HAOS U CENTRU KRUŠEVCA: Kamion se zakucao u zgradu RFZO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!