PREVRNUO SE BRODIĆ SA ČEVORICOM MUŠKARACA: Policija pronašla telo jednog, poznato stanje ostalih

Novosti online

09. 12. 2023. u 12:55

NOĆAS oko tri sata iza ponoći, policija je pokrenula akciju spašavanja ribara nakon prevrtanja brodića kod Paškog mosta.

ПРЕВРНУО СЕ БРОДИЋ СА ЧЕВОРИЦОМ МУШКАРАЦА: Полиција пронашла тело једног, познато стање осталих

Foto: Fejsbuk/Nastavni zavod za hitnu medicinu Istarske županije

Prema prvim informacijama policije, tri ribara spašena su iz mora, a za četvrtim je trajala opsežna potraga.

Novije informacije potvrđuju da je, nažalost, na mestu nesreće u blizini Paškog mosta pronađeno telo četvrte osobe, a navodno je reč o 29-godišnjem muškarcu.

Iz policije još uvek nije utvrđen identitet preminulog, a kako Večernji nezvanično saznaje, posadu od četiri osobe činila su dva brata iz jedne porodice i dva brata iz druge.

Ribari su, kako je potvrđeno u policiji, izašli na more s manjim brodom, ali za sada još nije poznato kako je došlo do havarije budući da je u tom trenutku bilo mirno more.

Iz policije javljaju da su trojica preživelih koji su doplivali do obale nakon hospitalizacije otpušteni iz bolnice.

BONUS VIDEO: PALI PRVI POLjUPCI: Zoran Marjanović izašao iz pritvora, dočekala ga devojka Zorica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!