PLENKOVIĆ O OPTUŽBAMA ZA KORUPCIJU: Takve lažne optužbe plasiraju nemoćni, jadni i patetični

Novosti online

19. 09. 2023. u 18:30

NAKON dvomesečne letnje pauze u Hrvatskom saboru je danas "aktuelnim prepodnevom" počelo jesenje zasedanje tokom kojeg su poslanici postavljali pitanja premijeru Andreju Plenkoviću i članovima Vlade.

ПЛЕНКОВИЋ О ОПТУЖБАМА ЗА КОРУПЦИЈУ: Такве лажне оптужбе пласирају немоћни, јадни и патетични

Foto: EPA

Sednica je počela burno, podelom opomena zbog prigovora poslanika na redosled postavljanja pitanja.

Opoziciona poslanica Vidović Krišto je dobila čak pet opomena u kratkom roku nakon čega joj je onemogućeno učešće u raspravi danas i sutra. Poslanica opozicionog Možemo Sandra Benčić pitala je premijera Andreja Plenkovića o gasnoj aferi i dodala da se premijer prema tom slučaju poneo kao prema svim drugim korupcijskim aferima ministara iz svog kabineta.

- Ovo je vaš klasični nacrt, hologram kad se radi o bilo kojoj korupcijskoj aferi vaših ministara. Dok policija ne dođe po njih, ostavljate ih na pozicji moći. Samim time, uzimali nešto ili ne, oni koji na kraju jesu imali potvrđene optužnice, koje ste vi odabrali, vi jeste mecena političke korupcije u Hrvatskoj - rekla je Benčić.

Plenković je rekao da su sve to laži i da su oni koji plasiraju takve optužbe "nemoćni, jadni i patetični".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost