PIJAN PRETIO DA ĆE POČINITI MASKR U BEOGRADU: Muškarac iz Banovića u alkoholisanom stanju nazvao policiju i ispričao im svoje namere

Novosti onlajn

06. 05. 2023. u 21:02

MUŠKJARAC Š. S. iz Banovića najavio je počinjenje masakra kao u Beogradu, a svoj naum je u alkoholisanom stanju prijavio policiji koja ga je ubrzo uhapsila i u pritvoru zadržala do otrežnjenja.

ПИЈАН ПРЕТИО ДА ЋЕ ПОЧИНИТИ МАСКР У БЕОГРАДУ: Мушкарац из Бановића у алкохолисаном стању назвао полицију и испричао им своје намере

Foto: Profimedia/Ilustracija

Naime, kako je za Klix.ba potvrdila portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova TK Adnana Sprečić, sinoć oko 19:45 sati muškarac inicijala Š. S. sam sebe je prijavio policijskoj stanici Banovići, navodeći da će "poklati i ubiti", odnosno počiniti scenario većih razmera u odnosu na onaj u Beogradu.

Kao razlog je naveo to što su ga napustili supruga i deca.

- Patrola Policijske stanice Banovići odmah je poslata te su ga pronašli na adresi. On je od ranije poznat kao osoba je sklona korišćenju alkohola, a s obzirom da su ga zatekli u alkoholisanom stanju, doveli su ga u stanicu. S obzirom da je narušavao javni red i mir, uz naročito drsko ponašanje i omalovažavanje policijskih službenika, nakon alkotestiranja, a po nalogu postupajućeg tužioca, on je zadržan od otrežnjenja - navodi Sprečić.

U policijskoj stanici Š. S. je ostao do jutros, a zbog činjenice da je svoje pretnje delio i putem društvenih mreža, on je saslušan i u svojstvu osumnjičene osobe za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Po nalogu tužioca policija trenutno vrši dodatne provere ove osobe.

BONUS VIDEO: ČUJU SE SAMO CRKVENA ZVONA -  Počelo opelo za tragično nastradale u Malom Orašju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave