DEVOJČICA UBILA DEČAKA: Horor kod Tetova - Udarala ga oštrim predmetom u glavu, pa bacila telo u reku

Novosti online

23. 12. 2022. u 11:54

TELO dečaka (16) pronađeno je u četvrtak ujutru u reci Pena kod Tetova, a za njegovo ubistvo sumnjiči se 17-godišnja devojka.

ДЕВОЈЧИЦА УБИЛА ДЕЧАКА: Хорор код Тетова - Ударала га оштрим предметом у главу, па бацила тело у реку

Foto: Profimedia/Ilustracija

Nakon uviđaja i otpočinjanja istrage, tužilaštvo u Tetovu je Osnovnom sudu podnelo zahtev za sprovođenje pripremnog postupka zbog sumnje da je maloletnica počinila ubistvo.

- Osnovno javno tužilaštvo u Tetovu podnelo je nadležnom sudu zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv lica koje se sumnjiči da je izvršilo krivično delo ubistvo iz člana 123 stav 1 KZ. Osumnjičena 17-godišnja devojka namerno je oduzela život šesnaestogodišnjem detetu. Ona je posle verbalne svađe u automobilu, u blizini mesta Banjice, više puta udarila žrtvu oštrim predmetom u glavu, nanevši joj teške povrede opasne po život. Zatim ga je gurnula u reku Pena, a osoba je pronađena mrtva nizvodno. Nadležni javni tužilac podneo je Sudu predlog za određivanje mere pritvora - saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću Javnog tužilaštva.

Kako prenose makedonski mediji, sedamnaestogodišnja devojka je iz Rogle u Tetovu, a policija je o incidentu obavila službeni razgovor sa još jednom maloletnom osobom iz Tetova.

- Dana 22. decembra 2022. godine u 14 časova obavljen je službeni razgovor sa 17-godišnjim maloletnikom iz Rogle. Takođe, u vezi sa događajem, u prisustvu roditelja, predstavnika Centra za socijalni rad, advokata i medicinskog lica, obavljen je razgovor sa 17-godišnjim maloletnikom iz Tetova - saopštilo je Tužilaštvo.

Mediji pišu da je dečak, koji je pronađen mrtav, iz Novog Sela.

Njegov otac je prijavio da se u sredu oko 16 časova udaljio od kuće. Vozilo je pronađeno oko 2.20 časova u blizini ugostiteljskog objekta u mestu "Banjice", dok je beživotno telo pronađeno juče ujutru oko 7 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

22 GODINE BRAKA Glumica prvi put posle razvoda: Odlučila sam da budem dobro!