SINU NASERA KELJMENDIJA ODREĐEN PRITVOR: Uhapšeni u akciji "Rez" mesec dana iza rešetaka

Novosti online

15. 07. 2022. u 19:54

SUD BiH prihvatio je predlog državnog Tužilaštva kojim je određen jednomesečni pritvor uhapšenima u akciji "Rez" među kojima je i Elvis Keljmendi, sin narko bosa Nasera Keljmendija.

СИНУ НАСЕРА КЕЉМЕНДИЈА ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Ухапшени у акцији Рез месец дана иза решетака

Elvis Keljmendi, Foto Privatna arhiva

U okviru akcije "Rez" uhapšeni su Elvis Keljmendi, Ajlin Ahmić i Anel Sejfović, a iako je tokom akcije koja je sprovedena na području Neuma i Sarajeva uhapšeno ukupno sedam osoba, četiri su puštene na slobodu odmah po završetku kriminalističke obrade.

Keljmendi, Ahmić i Sejfović terete se da su počinili krivična dela organizovanog kriminala, a u vezi s međunarodnim krijumčarenjem i neovlašćenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim delima.

Istražuju se i tokovi novca stečenog nezakonitim aktivnostima, a prilikom hapšenja su oduzete veće količine naoružanja i novca, kao i tri skupocena vozila marke BMV.

Uhapšeni se terete za organizirani kriminal, a u vezi s međunarodnim krijumčarenjem i neovlašćenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim delima.

Nakon što je Sud BiH prihvatio predlog Tužilaštva BiH, osumnjičenima je određen jednomesečni pritvor te su prebačeni u državni zatvor u Vojkovićima.

(Kliks.ba)

BONUS VIDEO: SNIMAK POLICIJSKE AKCIJE U BEOGRADU - Uhapšeni makroi, pogledajte kako su im stavili lisice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)