JOŠKO SLADOJEVIĆ MEĐU POGINULIMA U CESNI: Dugo godina radio kao inženjer u Mercedesu

Novosti online

30. 05. 2022. u 15:48

MEĐU poginulima u avionu Cesna 182 je i Hrvat Joško Sladojević, dugogodišnji član Kroacije Štutgart.

ЈОШКО СЛАДОЈЕВИЋ МЕЂУ ПОГИНУЛИМА У ЦЕСНИ: Дуго година радио као инжењер у Мерцедесу

Foto: AP Photo/Daily News, Joshua Lindsey

Sladojević je bio dugogodišnji dopredsednik, igrač i član kluba Kroacija Štutgart,a niz godina je tamo obavljao funkciju blagajnika.

Portal Fenix-magazin.de prenosi da je sve članove kluba, kao i sve Hrvate s područja Štutgarta potresla je vest kada je potvrđeno da je među poginulima i Joško

- Počivao u miru, naš Joško - napisali su iz Kroacije Štutgart, poslavši za Fenix-magazin.de i poslednju Joškovu fotografiju, snimljenu ispred aviona "cesna" u kojem je poginuo.

Pokojni Joško Sladojević, koji je rodom iz Blata na Cetini, dugi niz godina radio je kao inženjer u Mercedesu. Pre nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.

Avion je u ponedeljak oko 11.50 sati pronađen u mestu Broćanac kod Rakovice, gde je pao pošto je iz Splita poleteo prema Nemačkoj,

BONUS VIDEO: UBISTVO U RAKOVICI: Iz vatrenog oružja usmrtio stanodavca



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)