ISPLIVAO SNIMAK KRVAVE MASOVNE TUČE U ZAGREBU: Policajac brutalno tuče navijača Hajduka, više stotina ljudi učestvovalo u haosu (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2022. u 08:52

ŽESTOK sukob policiji i pristalica Hajduka iz Splita dogodio se kasno sinoć na autoputu A1 u blizini Zagreba.

ИСПЛИВАО СНИМАК КРВАВЕ МАСОВНЕ ТУЧЕ У ЗАГРЕБУ: Полицајац брутално туче навијача Хајдука, више стотина људи учествовало у хаосу (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk/Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja

Navijači Hajduka su pri povratku u Dalmaciju blokirali autoput kod odmarališta Desinec.

Usledio je žestok obračun sa pripadnicima policije koji su bili u pratnji. U sukobu je učestvovalo više stotina navijača splitskog kluba.

Na društvenim mrežama se pojavio i kratak snimak na kom se može videti kako jedan pripadnik interventne policije nasilno gura, a potom i udara pendrekom s leđa jednog navijača Hajduka.

Kako bi odbili napad, pripadnici policije su bili prinuđeni da upotrebe i vatreno oružje. U sukobu su ranjena dva navijača i 10-ak pripadnika policije, svi su van životne opasnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!