NEREDI U ZAGREBU, ČULA SE PUCNJAVA: Navijači blokirali auto-put, pa napali policiju - ima ranjenih (VIDEO)

Tanjug

22. 05. 2022. u 07:23

NA AUTOPUTU između Zagreba i Karlovca tokom noći je došlo do velikih nereda i masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije, a dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, izveštavaju danas hrvatski mediji.

НЕРЕДИ У ЗАГРЕБУ, ЧУЛА СЕ ПУЦЊАВА: Навијачи блокирали ауто-пут, па напали полицију - има рањених (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Jutarnji list

U sukobima je učestvovalo više stotina ljudi, a kako je policija saopštila, dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja koje su policajci upotrebili. U neredima je desetak policajaca povređeno.

Kako je saopštila policija, tokom organizovanog praćenja oko 1.600 navijača Hajduka u autobusima, kombi vozilima i putničkim automobilima koji su se vraćali s utakmice u Zagrebu sa Dinamom, navijači su samoinicijativno stali na autoputu A1 kod odmorišta "Desinec" i tako blokirali sve trake autoputa u pravcu Karlovca.

Potom je, oglušivši se na policijska upozorenja i naredbe, nekoliko stotina njih napalo i gađalo predmetima policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili, izvestila je zagrebačka policija.

Pripadnici policije su uzvratili i primenili silu, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovo stavljena pod kontrolu.

U toku je identifikacija i privođenje osumnjičenih za krivična dela i prekršaje.

BONUS VIDEO: PREDAJA PRIPADNIKA "AZOVA" - Ukrajinski vojnici napuštaju "Azovstalj"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)