POVREĐENA I BEBA: Muškarac kod Rijeke tukao ženu i dete

Novosti onlajn

15. 04. 2022. u 18:51

OPŠTINSKO državno tužilaštvo u Rijeci ispitalo je 45-godišnjeg muškarca koji je osumnjičen da je vređao suprugu i pretio joj, a zatim je više puta udarao rukama u predelu glave.

ПОВРЕЂЕНА И БЕБА: Мушкарац код Ријеке тукао жену и дете

Foto: Arhiva VN

Pored toga je i bezrazložno fizički kažnjavao dete od 14 godina. U optužnici se navodi i da je jednogodišnja beba takođe zadobila telesne povrede. Iz optužnice nije jasno kako je beba povređena.

Napad se dogodio pre dva dana, 13. aprila u Primorsko-goranskoj županiji. Osumnjičenikovo ponašanje izazvalo je kod žene strah za vlastiti život i sigurnost dece, piše ODO Rijeka, a prenosi Indeks.

Istražnom sudiji Županijskog suda u Rijeci podnet je predlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog zbog opasnosti da će uticati na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

BONUS VIDEO:

Dirljiv susret oca sa decom u Mariupolju: Nisu se videli mesecima, a onda su pokuljale emocije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa