TRČAO JE KRVAV I NAPADAO PROLAZNIKE: Jeziv zločin u Hrvatskoj, sin ubio majku!

Novosti online

11. 02. 2022. u 19:31

HRVATSKA je u šoku posle otkrića jezivog zločina na Korčuli.

ТРЧАО ЈЕ КРВАВ И НАПАДАО ПРОЛАЗНИКЕ: Језив злочин у Хрватској, син убио мајку!

Foto: Profimedia

Telo žene sa ranama koje ukazuju na nasilnu smrt pronađeno je u petak ujutro u porodičnoj kući u Veloj Luci, a policija je uhapsila osobu povezanu sa slučajem. Navodno je reč o 34-godišnjem Velolučaninu, a žrtva je njegova majka.

Meštani ne pamte ovakav događaj, ali kažu da ih nije iznenadilo kad su čuli o kome se radi. Poslednjih dvadesetak dana osmunjičeni za ubistvo je bio u posebno lošem fizičkom i psihičkom stanju. Majka ga je nekolilko puta prijavljivala policiji.

- Imali smo asistencije vezane za tu osobu, ali ne u kontekstu nasilnog ponašanja. Asistencije su bile vezane uz njegovo loše zdravstveno stanje – potvrdili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Ubijena žena rodom je iz Brazila, a na ostrvo je došla zbog udaje. Njen suprug je moreplovac i u trenutku stravičnog ubistva je bio na brodu.

Posle zločina muškarac je, sav u krvi, izleteo na ulicu i počeo da napada prolaznike.

- Čuli smo da je napao jednog meštanina, a onda je, pedesetak metara dalje, s leđa napao i moga muža. Rvali su se, onda je počeo da beži i suprug je potrčao za njim. Trečeći je napao još jednog čoveka i pobegao. Kasnije ga je uhvatila policija. policija, sve se dogodilo u pet minuta i 50 metara. Suprug je srećom samo u šoku, istraumatizovan je, ali ne povređen - ispričala je jedna meštanka.

BONUS VIDEO - UBISTVO U ŽARKOVU: Muškarac presudio supruzi pa pokušao da izvrši samoubistvo

(Dubrovački vjesnik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO JE PRIPREMA ZA DRŽAVNI UDAR: Milanović -  Gotovo je, ne mogu ništa