PANIKA I U KOMŠILUKU: Hrvatska zabranjuje ulaz putnicima iz zemalja južne Arfike

Tanjug

27. 11. 2021. u 09:51

HRVATSKI Nacionalni štab civilne zaštite doneo je odluku o ograničavanju prelaska državne granice za sve koji dolaze sa područja južne Afrike, s obzirom na pojavu nove varijante koronavirusa.

ПАНИКА И У КОМШИЛУКУ: Хрватска забрањује улаз путницима из земаља јужне Арфике

Foto: EPA

Odluka o prelasku granice odnosi se na dolaske iz Južnoafričke republike, Bocvane, Lesota, Namibije, Zimbabvea i Konga i znači zabranu ulaska za strance, a za hrvatske državljane uvođenje 14-dnevnog karantina i obaveznog testiranja, prenosi portal Index.


Preporuka o tome doneta je i na nivou Europske komisije za sve države članice EU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!