SUZE PENZIONERA KOME JE KUĆA UNIŠTENA U POPLAVI: Imam kredit, a penziju od 190 evra - dođe mi da kupim eksploziv i da je raznesem (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2021. u 21:53

MEŠTANIN Dobroševića naselja u Opštini Novi Grad Arif Totić jedan je od brojnih građana BiH čija je kuća stradala u poplavama

СУЗЕ ПЕНЗИОНЕРА КОМЕ ЈЕ КУЋА УНИШТЕНА У ПОПЛАВИ: Имам кредит, а пензију од 190 евра - дође ми да купим експлозив и да је разнесем (ВИДЕО)

Foto: Printskrin jutjub Avaz

- Uzeo sam kredit od 15.000 KM (preko 7.500 evra) da napravim potporni zid, ali voda je došla s druge strane i sada je sve uništeno. Imam penziju 380 KM (oko 190 evra), dođe mi da kupim eksploziv i da je raznesem - kaže nesrećni čovek.

Novinari su ga zatekli u kući sa suprugom. U mraku, bez struje. 

Njegova kuća je najviše stradala.

- Parket je dignut. U 5 sati ujutro me probudila buka. Ustao sam, to se sve desilo za 20 minuta. Nisam imao šanse da spašavam - govori Arif Totić.

Sa zebnjom gleda u nebo i moli Boga samo da kiša prestane padati.

(Avaz)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove