ARSOVSKA PROGLASILA POBEDU U SKOPLJU: "Grad prvi put posle 30 godina ima ženu gradonačelnicu"

Novosti online

31. 10. 2021. u 22:05

DANELA Arsovska, nezavisni kandidat za gradonačelnika Skoplja koju podržava opoziciona VMRO-DPMNE Arsovska proglasila je pobedu u ovom gradu.

АРСОВСКА ПРОГЛАСИЛА ПОБЕДУ У СКОПЉУ:  Град први пут после 30 година има жену градоначелницу

Foto: Tanjug AP

Ona je rekla da je, prema poslednjim informacijama, u prednosti za preko 20 hiljada glasova i da je srećna što Skoplje prvi put posle 30 godina ima ženu gradonačelnicu.

- Vaša podrška mi mnogo znači i što ste mi dali poverenje da vodim grad Skoplje i da budem vaš čovek u gradu. Posle teških borbi, u ovoj kampanji moj protivnik nije bio samo stari gradonačelnik, već i premijer u odlasku. Na moje veliko zadovoljstvo, Skoplje prvi put posle 30 godina ima ženu gradonačelnicu - rekla je ona, prenosi 4news.mk

- Zahvaljujući mojoj porodici, mojim najmilijima, pokazali smo da su mi uprkos crnoj kampanji oni najveća podrška. Sada imamo priliku da predano radimo, da tražimo odgovornost za ono što nije urađeno, ali i da Skoplje pretvorimo u čist, zelen i moderan grad. Pobeda je ogromna, preko 20.000 glasova - rekla je Arsovska.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)